verwaalenpartners

Ons kantoor

Verwaal & Partners Accountants is een onafhankelijk accountantskantoor uit Reeuwijk, Zuid-Holland. Wij zijn actief op het gebied van accountancy, fiscaliteit en advisering voor het MKB. Onze aansluiting bij de brancheorganisaties NBARB en Novak is een garantie voor kwaliteit en garandeert een groot kennisnetwerk. Hierdoor kunt u met al uw vragen bij ons terecht.

Laagdrempelig

Ons kantoor staat bekend om laagdrempeligheid en een open en direct contact met de cliënt. Henk Verwaal RA en Rob de Wijn RB zorgen er samen met hun team voor dat u als ondernemer optimaal wordt bediend op het gebied van administratie, fiscaliteit en financiële advisering.

Wij hebben integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Wij verwachten dat ook van onze cliënten. We worden hierin gesteund door de Verordening Gedragscode van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants.

Waarom Verwaal & Partners Accountants?

Verwaal & Partners Accountants heeft alle specialismen in huis om het midden- en kleinbedrijf volledig te faciliteren. Wij ondersteunen u bij het voerenvan uw (salaris-)administraties tot het optimaliseren van uw belastingpositie. Onze organisatie heeft een open oog voor uw problemen en gaat objectief en eerlijk te werk, zelfs als dat betekent dat we de vinger op de zere plek moeten leggen, met de daarbij behorende “schurende” gesprekken. Met onze hulp wordt uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau getild.